We craft

Broeikas

Broeikas helpt jongeren van een droom of idee hun eigen onderneming te maken. Daarboven zijn ze actief als ondersteunende partner in het ondernemerslandschap.
Doorheen de jaren verloor hen website structuur en duidelijkheid.
E-knights schoot in gang samen met meter Emmeline Geiregat om alles terug up-to-date te brengen, en klaar voor de toekomst!

broeikas.be

Studio noXcuse

De toonaangevende paaldans studio had nood aan digitale vernieuwing. Via een fijne en intensieve samenwerking hielp E-knights mee naar de zoektocht en overzet richting een nieuw software systeem. Als kers op de taart staken we de website in een volledig nieuw modieus jasje.

noxcuse.be

Vagebond

Productiehuis Vagebond was lang op zoek naar een ideale match om de website richting 'state of the art' te brengen. Zonder poespas schoten we in actie. En laten we eerlijk zijn: het resultaat is verbluffend.

vagebond.tv

BROEI

Vanaf het prille begin stonden we Broei bij in hun digitale wensen. We dachten mee, werkten uit en hielden alles tip top in orde. Van agenda- tot reservatiesysteem, opencalls, livestreams...we made it possible!

broei.be

Manpaard

Onze vrienden bij Manpaard hadden hulp nodig om hun webdesign om te zetten in een digitaal pareltje. Met ons systeem beheren ze ondertussen vlot elk detail op hun pagina. Maken we ooit nog een website met zoveel karakter? Het lijkt ons sterk!

manpaard.be

Duivelsteen.gent

Het prachtig Duivelsteen te Gent krijgt een nieuwe wending. Om de toekomstplannen kort en helder te communiceren werd aan ons gevraagd om de ondersteunende website te ontwikkelen. Het resultaat is fijne samenwerking met designer Nina Swaans... en uiteraard terug een knappe website!

duivelsteen.gent

Emmeline Geiregat

Uniek, eigenwijs en eigentijds: dat waren de verwachtingen van illustratrice en goede vriendin Emmeline Geiregat. Het resultaat is een digitaal visitekaartje vol 'spielerei'. Ga gerust zelf even op ontdekking!

emmelinegeiregat.be